Info//

Wipeout: painfully funny! 

Deelnemers strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk een parcours met obstakels af te leggen. Voor het eerst zal het Wipeout parcours te vinden zijn in het centrum van een stad: namelijk in Tilburg! Pak nu je kans en koop je ticket en bereid je voor op een hilarische dag vol crashes and smashes!

WAAR EN WANNEER?

Op zondag 17 juni wordt de eerste editie van Wipeout Tilburg georganiseerd: this is your chance to become a Wipeout hero!
Ga jij voor de optie ‘recreatief’ en leg jij het parcours op jouw manier en op jouw tempo af? Of ga je voor ‘competitief’, race je over de baan en ga jij als dé winnaar van Wipeout naar huis?

Lukt het je niet? Wees gerust, er liggen luchtkussens klaar om jouw val te verzachten.

 

Markeer 17 juni in je agenda, kom naar het Koningsplein en…..let the hurt begin!

SOORTEN TICKETS

Zoals vermeld op onze Facebook gaat de kaartverkoop op 7 mei om 12:00 uur van start! Alleen de kaarten voor recreatief zijn via onze site te koop, let wel op! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Indien je deel wilt nemen aan het competitieve gedeelte dien je voor 3 mei tot middernacht een motivatie mail te sturen naar wipeouttilburg@tsvplato.nl. Je zal tijdig te horen krijgen of je het geworden bent, indien dit niet zo is kan je als nog een kaartje voor recreatief bemachtigen.

Let op: De minimum leeftijd voor alle tickets is 13 jaar!

 

Recreatief:

Heb jij altijd al eens op je eigen tempo de obstakels willen trotseren van Wipeout? Dan is dit voor jou het moment! Voor maar een tientje heb je 25 minuten lang toegang tot alle losse onderdelen! Je legt alle obstakels een voor een af en kan het zo dus invullen met de obstakels die je zelf het liefst wilt doen. Wil je 5 keer achter elkaar over de grote rode ballen? Dan kan dat!

Het begin van de middag hebben wij opgedeeld in verschillende tijdvakken. Hier kunnen jullie tijdens het inschrijven een tijdvak uit kiezen dat het beste uitkomt, maar wederom let op! Want vol = vol.

 

Competitief:

Het spektakel van de dag zal natuurlijk het competitieve gedeelte zijn! Dit zal eind van de middag beginnen en rond 19:00 afgelopen zijn. Zoals verteld moet je hiervoor een mailtje sturen naar wipeouttilburg@tsvplato.nl, met hierin bijvoorbeeld een korte motivatie in de vorm van tekst, een filmpje, foto’s of een combinatie van deze drie, om ons te overtuigen waarom jij hieraan mee moet doen! Als je een van de 12 uitverkorenen bent kost het slechts 17.50 voor eindeloze roem en faam. Dit is echter niet het enige wat je ervoor krijgt! Je krijgt eerst met de andere 11 deelnemers de tijd om je voor te bereiden op het parcours door middel van recreatieve oefenruimte op de onderdelen. Hierna krijgen jullie de kans om je vaardigheden te laten zien. Alle obstakels zal je in een run afleggen, voorzien van commentatoren en aankondiging! Uiteraard zijn er ook fantastische prijzen te winnen! Er kan maar een iemand de snelste tijd neerzetten, heb jij het in je?

 

Update: alle competitieve kaarten zijn vergeven! De deelnemers zullen zich de komende weken voorstellen op onze Facebook. Uiteraard is iedereen welkom om te aanschouwen hoe deze strijders het parcours af zullen leggen en wie er uiteindelijk als de enige echte Wipeout Hero naar huis gaat!

Mede mogelijk gemaakt door: